Ons team 
​​​​​​​
Acht kinesitherapeuten met specialisaties in vnl. orthopedie en sport. Daarnaast heeft elk van ons nog een aantal bijkomende specialisaties zoals lymfedrainage en manuele therapie, hetgeen onze behandelingsmogelijkheden verruimt. 

Olivier is de rode draad in de praktijk en dus meestal aanwezig. De andere therapeuten zijn meestal halftime present.

image-346510-BOrevit-9bf31.jpg
image-86456-ad9ec3d9d58843d89f08fa2cc1840cb5.jpg
Olivier Beuckelaers

Olivier is de centrale figuur in ons centrum en een beetje van alle markten thuis. Naast kinesitherapeut is hij ook manueel therapeut. Daarnaast heeft hij aan de VUB een diploma sportmanagement behaald en is hij UEFA-A trainer. Hij is vooral gekend omwille van zijn voetbalverleden als speler bij RWDM en zijn werk als revalidatietrainer bij verschillende clubs op het hoogste niveau.  Knie- en schouderrevalidatie, samen met sportletsels vormen zijn grootste specialiteit. Zijn ervaring in alle geledingen van de sport biedt een grote meerwaarde in de omkadering van (top)sporters.

Privé is hij getrouwd met Veerle en papa van Tim en Elien. In zijn vrije tijd gaat hij regelmatig fietsen en wandelen in de natuur. Met lezen en schrijven vult hij de rest van die vrije tijd op. Hij is te bereiken via olivier@revalideren.be.
image-86463-Sofie.jpg
Sofie Bourdinon

Nadat Sofie in 2007 haar Bachelor diploma  LO en Biologie (EHSAL) behaalde wenste ze verder te studeren in de richting kinesitherapie. Door meerdere ervaringen met blessures en vanuit haar interesse in het menselijk functioneren studeerde ze in 2014 af als 'Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie' aan de VUB, met als optie sportkinesitherapie. Onmiddellijk nadien begon ze te werken in onze groepspraktijk.  

Door de combinatie van praktijk en vervolgopleidingen evolueerde ze naar verschillende specialisaties. Sinds 2015 is ze begonnen met een privé-praktijk in Gooik.
image-86464-05762aa5e0154cfa99d72fb4f21373bb.png
Laura Ermens 

Laura werkt sinds 2013 in onze praktijk. Ze is afgestudeerd aan de VUB in 2012 met als specialisatie sportkinesitherapie. Zelf speelt ze voetbal en tracht ze regelmatig te fietsen.

Ze heeft een opleiding Manuele Therapie achter de rug en is een met een privé-praktijk gestart in Essene.
image-92197-IMG_1348.w640.JPG
Evelien Ots

Evelien is afgestudeerd aan de VUB in 2013 met als specialisatie Sportkinesitherapie. Onmiddelijk nadien begon ze halftijds te werken als kinesiste in een woonzorgcentrum in Sint-Pieters-Leeuw. Sinds januari 2015 begon ze als zelfstandige kiné te werken in onze praktijk. Momenteel combineert ze deze twee jobs en doet ze bijkomend vervangingen voor andere kinesitherapeuten. 

Buiten het beroepsleven speelt Evelien volleybal, waar ze met plezier haar teamgenoten advies en oefeningen geeft.  
image-86464-05762aa5e0154cfa99d72fb4f21373bb.png
Elien Jacobs

Elien is in 2017 afgestudeerd aan de VUB met als specialisatie sportkinesitherapie. Ze is hierna onmiddellijk gestart in onze groepspraktijk en combineert dit met een postgraduaat manuele therapie aan de Ugent. 

Al jaren is ze een actieve danseres en daarnaast speelt ze recreatief volleybal  in de club van de strijtem meisjes.

image-257026-Mathieu.jpg
Mathieu Vanderroost

Mathieu is in 2018 afgestudeerd aan de VUB met als specialisatie sportkinesitherapie. Hij is als sportkinesitherapeut actief bij BOKA United. Sport in al zijn facetten is sinds lang een van zijn passies. Zelf sport hij nog op recreatief niveau, waarbij vooral voetballen en fietsen zijn voorkeur genieten.

image-146140-fa8c0ba4bf654c6e9dba776c3eb6cd8d.w640.jpg
Jo Verschueren

Jo is in 2009 afgestudeerd aan de VUB als Master in de Sportkinesitherapie en is sinds 2010 assistent aan de VUB. Hij is coördinator en docent van de afstudeerrichting Sportkinesitherapie VUB en doet onderzoek naar de centrale aspecten van sportblessures onder leiding van Prof. Dr. Romain Meeusen. Zijn job aan de universiteit combineert Jo met de praktijk, met interesse in de preventie van blessures, orthopedische revalidatie en revalidatie na sportletsels. 

Als sportkinesitherapeut was hij actief in de topsport bij de nationale volleybalploeg (jeugd en Red Dragons) en de nationale hockeyploeg U21 en Red Lions) en was hij van 2013 - 2015 medisch coördinator van de KBHB. Internationaal is hij als docent verbonden aan SOMT university of physiotherapy in Nederland en lid van het European College of Sport Science.
 
Jo is getrouwd met Karlien en papa van Hanne en Mats. Hij houdt van quality time met zijn gezin, vindt geluk in kleine dingen en sport wanneer het kan.
image-146140-fa8c0ba4bf654c6e9dba776c3eb6cd8d.w640.jpg
Patricia Claessens

Na  haar studies werkte Patricia een aantal jaren in een privé praktijk in Jette, wat ze combineerde met het werken in een revalidatiecentrum te Laken. In 2000 startte ze een eigen groepspraktijk op te Groot-Bijgaarden, waarin ze nu nog steeds actief is. Gezien haar jarenlange ervaring heeft ze expertise in een groot aantal aspecten van de kinesitherapie. 

De menselijke contacten boeien haar het meest, wat zich uit in een goede therapeut-patiënt relatie. Patricia is mama van Gilles. Naast kinesitherapie zijn fotografie, keramiek, schilderen en interieurinrichting haar passies.